Mistet for nyligt

Kære dig/jer, der har mistet for nyligt.

Jeg ønsker inderligt at hjælpe og støtte dig/jer i denne hårde tid. Jeg har selv mistet mit fjerde barn i maven til termin. Han fik desværre afklemt navlesnoren, da han trængte ned i bækkenet og gjorde klar til fødsel.

Jeg kender ikke større smerte end at miste sit barn. Ikke desto mindre fandt jeg en måde at være i smerten og sorgen, som har givet livet større dybder. I kan se mig som den faste støtte, I kan bruge til stort og småt.

Jeg hjælper jer også som par til at finde støtten i hinanden.

Du/I kan kontakte mig, så vi kan tage en snak, der hjælper jer til at mærke, om jeg kan hjælpe i jeres situation. Telefonrådgivning er gratis. Skriv til kontakt@mistetspaedbarn.dk eller 40313421 for at aftale nærmere.

Til jer, der har mistet for nyligt tilbyder jeg:

Samtaler