Sjæleaftaler

Noget af det, jeg synes, har været det sværeste ved at miste mit barn, var tanken om “hvor er han nu?” og “er det hele bare slut, før det er begyndt?”

Jeg kunne bare ikke forene mig med tanken om, at Sigfred bare havde været i min mave i 9 måneder, og så var han bare væk igen. De grimme tanker, jeg fik, når jeg tænkte på hans lille krop under jorden, var uudholdelige. Jeg var nødt til at skille krop og sjæl ad i min bevidsthed.

Sigfreds hjerte skulle fyldes med kærlighed

En af de første kvinder, der hjalp mig i retningen af at forstå, hvor vi er, når vi er døde, kunne skabe kontakt til Sigfreds lille sjæl og fortælle mig, at han havde levet flere liv før, hvor han havde mistet troen på kærlighed. Han var kommet til mig for at få fyldt sit lille hjerte op med kærlighed, og det var tilstrækkeligt med 9 måneder under mit hjerte.

Det gav mig så megen ro, og jeg var slet ikke i tvivl om, at det var rigtigt. Inden vi fik Sigfred, har jeg troet på, at man kunne leve flere liv, men ellers har jeg ikke bevidst beskæftiget mig så meget med livet efter døden.

Jeg er klar over, at der vil sidde flere læsere og tænke, at det rabler for mig. Men pyt, det giver mening for mig, og det er det, der gør, at jeg er kommet helskindet igennem den hårdeste tid i mit liv. Jeg håber også, der vil sidde læsere, for hvem dette giver mening og dermed et lille lys i mørket.

Eva Andreas onlineforløb “Min Lille Sjæl”

En anden kvinde, der virkelig har hjulpet mig i min proces er skønne Eva Andrea. Jeg deltog i hendes onlineforløb “Min Lille Sjæl”, som er designet til kvinder, der ønsker at nå dybere ind i kontakte med deres børn.

Jeg har fået så mange indsigter undervejs og størst var indsigten i “Sjæleaftaler”. Eva Andrea skriver om sjæleaftaler:

“I et spirituelt perspektiv er der ikke noget der er tilfældigt. Heller ikke hvilke sjæle der krydser din vej, eller hvilke sjæle der er vigtige og nære mennesker i dit liv. Vi kan have sjælemøder der er kortvarige, og har en afgørende betydning for vores liv.

Men det er i de lange, dybe relationer indenfor cirklerne af forældre, børn, venskaber og kærlighedsforhold at sjæleaftalernes mest dybtgående healende virkning kommer til syne.”

Hvad betyder sjæleaftaler?

Grundtanken er, at vi som sjæle på et andet plan har lavet en aftale om, hvad vi skal lære af hinanden. Det betyder, at Sigfreds og min sjæl har mødtes et eller andet sted – jeg ved, at der er mange ord for det sted inden for forskellige retninger – men vi kan kalde det oppe i det højere luftlag. Her har vores sjæle aftalt, hvilke gaver, Sigfreds sjæl kunne give min sjæl og omvendt.

Og sådan er det med alle dem, vi har i vores liv. På modul 3 i onlineforløbet “Min Lille Sjæl” blev vi guidet til at afkode disse sjæleaftaler.

Vi har også sjæleaftaler med vores levende børn. Der er nogle, der er lige til højrebenet, og så er der dem, der ligger dybere. Det kan fx handle om, at ens barn viser ekstrem vrede, som er svær at håndtere. I den vrede er der en gave, som venter på at blive pakket ud og helet.

Gaven i at miste et barn synes fuldstændig usynlig. Men det er den ikke nødvendigvis, hvis vi tør grave den frem. Det er et ekstremt sårbart og hårdt arbejde men samtidig også utroligt smukt og helende.

Dertil kommer, at Eva Andrea guider en på den mildeste og kærligste måde, så man næsten føler, at hun gør arbejdet for en. Og helt ærligt, så følte jeg af og til i starten, at jeg havde brug for, at nogen kunne tage sorgen for mig og bære den lidt. I onlineforløbet fik jeg øjnene op for og mærkede jeg, hvor mange, der hjalp mig med at bære sorgen.

Anbefalinger

Jeg vil anbefale jer at lytte til Eva Andreas børnebog “Da den lille sjæl kom til verden”. Den beskriver sjæleaftalerne så smukt. Vi har brugt bogen til at læse for vores børn, og de er lige så vilde med den, som jeg er.

Har du fået lyst til at læse mere om sjæleaftaler, kan du læse Eva Andreas artikler “Har jeg virkelig signet op til det her?” og “Er der et usynligt matrix, en dybere forbindelse mellem os som sjæle? Og hvad sker der når vi afkoder dem?”

4 kommentarer

 • Eva Andrea

  Kæreste Astrid ❤ Jeg er dybt berørt over hvordan du finder lys i mørket og sorgen. Helt fra første gang jeg mødte dig på Facebook. Tak for din tillid til at åbne dit hjerte for indsigterne i sjæleaftaler med din søn. Og for det vigtige arbejde du gør for andre der oplever den sorg det er at miste en lille. Du er en lysbærer. Og jeg er taknemlig over at du udbreder kendskabet til de spirituelle perspektiver i sjæleaftalerne, det kan give dyb healing ? Kærligst Eva

 • Astrid

  Kære Eva! Tusind tak fordi du skriver så smukt, og fordi du virkelig har hjulpet mig ud af mørket. Jeg er så taknemmelig for, at du “helt tilfældigt” kom til at spille så vigtig en rolle i mit liv og i min healingsproces. Mange kærlige hilsner, Astrid <3

 • Zidsel

  Kæreste Astrid.
  Jeg havde slet ikke set hvordan din side her har udviklet sig siden jeg første gang var her inde og det hele var en spæd og sårbar idé.
  Wow jeg bøjer mig i ære over dit mod og din kærlighed. Der er SÅ meget brug for dig og Sigfred.
  Der er ikke noget som helst der rabler for dig, du er et strålende lys i mørket og jeg er vanvittig stolt over at være i dit liv og over at have haft det privilegie at “møde” din lille sjæl på hans vej til der hvor han igen skal blive hel, takket være din ultimative healing….. den slår alt jeg har mødt…..Alt…
  I kærlighed – Zidsel

 • Astrid

  Åh tak, kæreste Zidsel. <3 Jeg ved ikke, hvor jeg ville være, hvis ikke du havde hjulpet os igennem og skabt kontakt <3 Det er fantastisk at tænke på, at du "tilfældigvis" lige var dukket op i mit liv, kort inden Sigfred døde. Jeg er dig evigt taknemmelig for alt, hvad du og Inuk har gjort for os og Sigfred <3