At finde mening i sorgen – gratis webinar

At miste et spædbarn er en voldsom oplevelse. Tabet kan vække dyb sorg, smerte, chok, skyldfølelse, frustration og mange andre overvældende følelser.

Det kan føles helt meningsløst og kan give anledning til selvbebrejdelse og mistet tillid til livet.

I dette gratis webinar deler jeg, samen med Julie Mariel, mine erfaringer med at miste og med at slippe skyldfølelsen. At finde mening i sorgen og at få tillid til livet igen.

Hvad er meningen?

Der er ikke nogen mening med at miste sit barn! Men som Esben Kjær udtaler, så man måske finde en mening i at miste sit barn. For mig ligger der en stor forskel i de to ord “i” og “med”.

Da jeg stod midt i sorgen, ville jeg gerne vide, hvad meningen var, men jeg kunne samtidig ikke holde ud at tænke på det. Nu hvor der snart er gået et år, kan jeg se, hvor stor en forskel, Sigfred har gjort i mit/vores liv.

Kunne jeg vælge mellem slet ikke at have været gravid med ham, så jeg ikke skulle miste ham, eller at have været gravid med ham i 9 måneder og så miste ham, som vi gjorde, så ville jeg stadig vælge det sidste. Sigfred har bragt så mange gaver med til os. Det kan du høre mere om i webinaret herunder.

Om Julie Mariel

Julie Mariel er Soul Key terapeut, healer og antropolog. I Soul Key sessionerne, guider hun sine klienter i hypnose op på sjælsplanet, hvor de kan få indsigt i deres sjæls udviklingsplan og meningen med de udfordringer, de går igennem. Her kan der også skabes kontakt til afdøde, engle og guider, der kan hjælpe med at se livets hårde begivenheder i et nyt lys.

Da jeg mistede Sigfred, hjalp det mig at få indblik i sjælskontrakten/ sjæleaftalen, jeg har med ham.

Se “At finde mening i sorgen” her:

At finde mening i sorgen
Kommentarer lukket til At finde mening i sorgen – gratis webinar